Úvod » STOLOVÁNÍ » Doplňky ke stolu » Akáciové servírovací prkénko, 44 x 22,7 cm- HOLM
Číslo produktu / Název zboží: | ||||
---|---|---|---|---|
|
HO25165 Akáciový servírovací podnos, 35 x 20 cm- HOLM |
skladem
|
naše cena 548 Kč (22 Euro) | |
|
HO25166 Akáciové servírovací prkénko, 44 x 22,7 cm- HOLM |
skladem
|
naše cena 618 Kč (25 Euro) | |
|
HO25172 Akáciové servírovací prkénko, 48 x 20,3 cm- HOLM |
skladem
|
naše cena 618 Kč (25 Euro) |
Servírovací prkénko s měkkými organickými tvary z akáciového dřeva. Prkénko je ideální pro podávání sýrů, tapas jídel a dalších pokrmů nebo jako prkénko při přípravě pokrmu. Výrobek je vyroben z akáciového dřeva s certifikací FSC® (FSC-C166612).
Nikdy prkénko nenamáčejte. Umývejte jej teplou vodou a jemným mýdlem. Nevhodné do myčky nádobí. Prkénko může několikrát ročně ošetřit kuchyňským olejem.
KUCHAŘ, VÝVOJÁŘ CHUŤÍ A LEKTOR
O CLAUSOVI HOLMOVI
Kořeny sahají hluboko do bohaté hlinité půdy South Funen, kde Claus Holm žije ve Svendborgu se svou ženou Anne. Miluje South Funen a je nadšený přírodou a širokým výběrem malých výrobců v této oblasti, kteří obohacují hrnce o čerstvé suroviny.
Po absolvování kuchařského školení se rozjel rušný a všestranný život vývojáře chutí a šéfkuchaře. Od té doby se proměnila v řadu let zkušeností z restauračního života jako OSVČ i jako zaměstnanec doma i v zahraničí, lektor, autor, šéfkuchař na Go' Morgen Danmark a každé odpoledne v pořadu TV2 Go' appetit. Claus Holm je také důležitou součástí projektu COOP „Společně za lepší jídlo“, který se zaměřuje na budování mostu mezi výrobcem a spotřebitelem s cílem dostat chuť do úrovně očí. V poslední době také stojí za uvedením řady kuchyní HOLM.
Claus Holm vždy pracoval s jídlem a klid a radost, kterou nachází při práci s čerstvými surovinami, recepty, dobrým kuchyňským nádobím a vývojem chuti ve své kuchyňské dílně, mu denně potvrzuje, že je na správné poličce: „Jsem kuchař, ochutnejte vývojář a lektor – a člověk s nutkáním něco změnit. V mé kuchyni se dá dělat cokoliv."
VE SPOLEČNOSTI CLAUS HOLM
Život kuchaře dal Clausovi Holmovi mnoho zkušeností. Vařil pro Její Veličenstvo královnu Margrethe, bojoval a získával hvězdy pro svou restauraci, pracoval v Káhiře a Curychu a s vlastní cateringovou společností. Stál sám a po boku několika kolegů šéfkuchařů v televizi, napsal několik kuchařek a ve spolupráci s F&H Group A/S vyvinul široký výběr lahodných kvalitních produktů v pánvích, hrncích a dalších pomůckách do kuchyně pod názvem HOLM.
„V kuchyni nacházím klid a radost a můžete ji ochutnat ve všem, co dělám.
Nekompromisně hledám ty nejlepší ingredience, nejlepší lidi a nejlepší kuchyňské nádobí – a vy to můžete ochutnat.“