Zlatožluté hranolky, jemná tempura se zeleninou nebo kraby. Všechny tyto lahůdky pocházejí z fritézy. Teploměr na smažení KÜCHENPROFI zajišťuje dokonalé výsledky. Jednoduše jej pomocí klipu připevníte na hrnec nebo fritézu a uvidíte, zda tuk dosáhl ideální teploty cca 170-180 °C. Mnohem přesnější a bezpečnější metoda než držet dřevěnou hůlku ve vroucím oleji a sledovat, zda se objeví bublinky. Díky rozšířenému teplotnímu rozsahu 0-300 °C můžete teploměr použít i pro pošírování, nízkoteplotní vaření a do cca 160 °C jako teploměr do cukroví. Tip na smažení: Nejpozději po pěti operacích vyměňte olej, protože je pak znečištěný a nelze jej zahřát na dostatečně vysokou teplotu.
Německá firma Küchenprofi která má dlouholetou tradici si velice dobře uvědomuje, že nejenom profesionální kuchaři chtějí mít ve své kuchyni to nejlepší, aby jednoduše mohli vařit a připravovat pro sebe a hlavně pro své blízké ty nejchutnější jídla. V rozsáhlé nabídce najdete nejen kvalitní standardní kuchyňské nádobí, ale nyní i veliké množství speciálních výrobků. Litinové a nerezové nádobí, zapékací misky z keramiky a další kulinářské pomůcky a náčiní. Výrobek od značky Küchenprofi chce mít doma každý profesionální, ale i příležitostný kuchař.