Úvod » V KUCHYNI » KUCHYŇSKÉ NOŽE A PŘÍSLUŠENSTVÍ » Kuchyňské nože podle použití » Nože na chléb a pečivo » Nůž na chléb s dvojitým ostřím CLASSIC 23 cm - Wüsthof Dreizack Solingen
Přesné ostří WÜSTHOF s dvojitým vroubkováním je u tohoto nože na chleba jasný rozdíl: na rozdíl od ostří s jedním vroubkováním má tento nůž vroubkování uvnitř vroubků, což znamená, že zůstává déle ostrý, vyžaduje menší tlak a je vhodný pro velmi přesné, hladké řezy. Chléb s tvrdou kůrkou se při krájení touto čepelí s dvojitým zoubkem nerozdrtí, zatímco chléb s měkkou kůrkou se také krájí čistě, aniž by došlo k natržení jemného povrchu.
Nové a přesné, dvojitě vroubkované ostří pro ještě déle trvající ostrost nože, které zajišťuje hladký řez bez trhání. Pro řezání stačí menší tlak než u běžného vroubkování.
Na výrobu nožů značky Wüsthof Dreizack Solingen jsou používány výhradně ty nejlepší výchozí materiály.
Kované nože Wüsthof vznikají z jednoho kusu chrom-molybdenové oceli ve 40ti pracovních krocích. Od kování, přes tvrzení až k broušení a montování nožů.
Doživotní záruka od Wüsthof Dreizack Solingen.
Wüsthof Dreizack Solingen je jeden z předních světových výrobců kvalitních kuchyňských nožů. Od svého zrodu je stále ve vlastnictví zakladatelovi rodiny, a to již sedm generací. Změna názvu Dreizack, nebo Ed. Wüsthof-Dreizackwerk, nezměnil vůbec nic na kvalitě a filosofii této značky.
Trojzubec je synonymem nejvyšší kvality a funkce, byl registrován roku 1895 v Berlínské patentové kanceláři a je uznáván na celém světě jako vedoucí značka kuchyňských nožů mezi profesionály i šéfkuchaři doma.