Úvod » V KUCHYNI » KUCHYŇSKÉ NÁČINÍ A VYBAVENÍ » Lopatka na pizzu 68x30,5 cm - HOLM
Velká hliníková lopata na pizzu s dřevěnou rukojetí. Velká plocha 35,5 x 30,5 cm a pevná rukojeť o délce 28 cm předurčují lopatku na pizzu pro manipulaci i s větší pizzou a chlebem. Doporučuje se ruční mytí, také před prvním použitím.
Pokud máte lopatku na pizzu, jste blíže k zvládnutí umění výroby dokonalé pizzy. Na stůl nasypeme mouku, těsto rozválíme a ozdobíme masem, zeleninou a sýrem dle fantazie a chuti. Pomocí lopatky na pizzu těsto snadno položíte na kámen nebo grilovací rošt a po dokončení jej opět sejmete, a protože je lopatka tak tenká, můžete během pečení snadno nadzvednout okraj a zjistit, zda je dno pizzy je křupavá, zlatá a plně propečená.
Materiál: hliník/dřevo
KUCHAŘ, VÝVOJÁŘ CHUŤÍ A LEKTOR
O CLAUSOVI HOLMOVI
Kořeny sahají hluboko do bohaté hlinité půdy South Funen, kde Claus Holm žije ve Svendborgu se svou ženou Anne. Miluje South Funen a je nadšený přírodou a širokým výběrem malých výrobců v této oblasti, kteří obohacují hrnce o čerstvé suroviny.
Po absolvování kuchařského školení se rozjel rušný a všestranný život vývojáře chutí a šéfkuchaře. Od té doby se proměnila v řadu let zkušeností z restauračního života jako OSVČ i jako zaměstnanec doma i v zahraničí, lektor, autor, šéfkuchař na Go' Morgen Danmark a každé odpoledne v pořadu TV2 Go' appetit. Claus Holm je také důležitou součástí projektu COOP „Společně za lepší jídlo“, který se zaměřuje na budování mostu mezi výrobcem a spotřebitelem s cílem dostat chuť do úrovně očí. V poslední době také stojí za uvedením řady kuchyní HOLM.
Claus Holm vždy pracoval s jídlem a klid a radost, kterou nachází při práci s čerstvými surovinami, recepty, dobrým kuchyňským nádobím a vývojem chuti ve své kuchyňské dílně, mu denně potvrzuje, že je na správné poličce: „Jsem kuchař, ochutnejte vývojář a lektor – a člověk s nutkáním něco změnit. V mé kuchyni se dá dělat cokoliv."
VE SPOLEČNOSTI CLAUS HOLM
Život kuchaře dal Clausovi Holmovi mnoho zkušeností. Vařil pro Její Veličenstvo královnu Margrethe, bojoval a získával hvězdy pro svou restauraci, pracoval v Káhiře a Curychu a s vlastní cateringovou společností. Stál sám a po boku několika kolegů šéfkuchařů v televizi, napsal několik kuchařek a ve spolupráci s F&H Group A/S vyvinul široký výběr lahodných kvalitních produktů v pánvích, hrncích a dalších pomůckách do kuchyně pod názvem HOLM.
„V kuchyni nacházím klid a radost a můžete ji ochutnat ve všem, co dělám.
Nekompromisně hledám ty nejlepší ingredience, nejlepší lidi a nejlepší kuchyňské nádobí – a vy to můžete ochutnat.“